Hoxha: Deri më 15 qershor do të paguhen gjitha subvencionet për bujqit

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Arjanit Hoxha i ftuar në “TV Globi” në emisionin “Politico” ka diskutuar rreth bujqve si dhe për kërkesat e tyre.
Ministri Hoxha ka përmendur edhe protestën e bujqve të Gostivarit, duke thënë se ai është i gatshëm t’ju del në ndihmë.

“Pro*testa e blegtorëve më jep motiv shtesë për punë që bashkërisht me ekipin tim të angazhohemi më shumë për zgjidhjen e problemeve”, ka deklaruar Hoxha.
Gjithashtu ministri Hoxha ka thënë se me rebalance të buxhetit do të arrijmë të paguajmë subvencionet por edhe do t’i rrisim dhe se planifikojmë që deri më 15 qershor të paguhen gjitha subvencionet për bujqit.

Baby Boo