Hotelet më mahnitëse dhe luksoze në botë

Një libër i botuar nga teNeues ka prezantuar disa nga hotelet më mahnitëse nga Alpet në Ande.
Në mes të peisazheve natyrore që të lënë pa frymë, këto ambiente shkojnë përtej ëndrrave më të çmendura dhe luksoze.

Baby Boo

Nga një kamp në safari në Afrikën e Jugut, një hotel në Bali dhe një tjetër në Peru, tek një dhomë në mes të alpeve të Zvicrës, këto hotele do iu sigurojnë padyshim disa ditë relaksi total.

The Machu Picchu Pueblo Hotel në Cusco, Peru

Premium Eco Resort Priesteregg, në Austri

Resorti Mahu Whenua në Wanaka, Zelanda e Re

Emirates One & Only Wolgan Valley në Uellsin e Ri Jugor, Australi

Resorti Hoshinoya Gugua në Taichung, Tajvan

Mali Copperhill në Are, Suedi

Restorant Lumare