Horror në plazh, çadra i ngulet turistes

Në plazhin e New Jerseyt në SHBA ka ndodhur një prej incidenteve më të pazakonta ndonjëherë.

Baby Boo

Teksa 67-vjeçarja nga Britania, Margaret Reynolds, po rrezitej në plazh nisi një erë e fuqishme dhe gjithçka rreth saj ‘fluturoi’. Era e fortë kishte marrë me vete edhe një çadër, e cila u ngul në këmbën e turistes që filloi të ulërinte nga dhimbjet.


Restorant Lumare