Homax sjell porosinë deri në shtëpitë tuaja vetëm me një telefonatë!


Super dyqani Homax dhe HomaxPremium sjellin për ju një sër modelesh të reja të cilat gjendet eksluzivisht vetëm në këto dy lokacione në Maqedoninë e Veriut!

Ju dekoroni tryezën tuaj me modelet e reja të set porcionëve, të cilat vijnë në dizajne dhe forma unike si dhe me tone të ndryshme.
🚛 Bëjmë dërgesë në tërë Maqedoninë, porositni tani në inboks!

📞 070-338-660 VIZITONI FAQEN NË FB DHE IG- Homax dhe Homaxpremium