Hetem Ramadani: Ja çfarë shohin njerëzit 72 orë para se të ndërrojnë jetë!

Hetem Ramadani studiues i Meditimit, dhe i Toksikologjisë por njihet shumë edhe për mjeksin e tij alternative ku me metodat e tij ka arritur ta shëroj diabetin.

Në emisionin “Kojshia Show” ka zbuluar se çfarë shohin njerëzit 72 orë para se të ndërrojnë jetë.
Do te befasoheni se çfarë mund të shohin!
Për ta kuptuar ndiqeni minutën e 19.48.

Baby Boo