Heroi Agim Ramadani pjesë e Librit të Rekordeve Guinness

Mëngjesi në Ora Shtatë në Klan Kosova ka vazhduar me një nga figurat më emblematike të shtetësisë së Kosovës.

Baby Shop Charli

Përveç bulevardeve e objekteve të ndryshme, emri i heroit Agim Ramadani tash e tutje do të jetë edhe në Librin e Rekordeve Guinness.

Rrëfimin e plotë që e sjellin gazetari Kron Sadiku dhe personazhi Besart Gashi mund ta ndiqni.

Restorant Lumare