Heqja e TVSH-së, a do të mund ti skenojmë llogaritë fiskale? Flet Selami

Zëvendësdrejtori i të Ardhurave Publike, Abdulselam Selami tha se qytetarët nuk do të mund të kthejnë Tatimin e Vlerës së Shtuar në aplikacionin “TVSH-ja ime” për 8 produktet ushqimore bazë, ndërkaq për tjerat skenimi do të bëhet si më parë.

Baby Boo

“Nuk do të thotë se nëse një produkt është me 0 për qind, e gjithë llogaria fiskale nuk do të mund qytetarët ta skenojnë, por do e skenojnë dhe do të kthehet nga ajo pjesë që është me 18, 5 apo 10 për qind do i kenë në llogaritë e tyre fiskale. Ajo 5 për qind, qytetarët kthejnë vetëm 15 për qind nga terifa 5 për qind, dhe nuk do të ndikojë aspak te qytetarët”, deklaroi Selami.
https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=4870146529728798