Heqja e orës policore! Qytetarët vërshojnë qytetin, besimtarët në teravi

Me lehtësimin e masava kufizuese vërehet prani më e madhe e qytetarëve në qendër të kryeqytetit. Qeveria dje vendosit që nga sonte ora policore të fillojë nga ora 23:00 dhe të zgjasë deri në ora 05:00 të mëngjesit.

Baby Boo