Hashim Thaçit do t’i verifikohet pasuria

Hashim Thaçi këto ditë do të japë edhe llogari te tjera përveç atyre për bisedimet me Alekandar Vuciqin.

Baby Boo

Presidenti kosovar, do të duhet ta vërtetojë se e gjithë pasuria e deklaruar në Agjencinë Antikorrupsion, është e vetmja që ka, dhe se është e fituar në mënyrë ligjore.

Emri i të parit të vendit për verifikim u zgjodh në një short që agjencia ua la të premten në duar gazetarëve.