Hasanbeg, votimet vijojnë sipas protokolleve


Kamera e Alsat është zhvendosur gjithashtu në Hasanbeg ku të drejtë vote në 14 vendvotime të drejtë vote kanë 9900 persona.

Votimi po zhvillohet pa probleme dhe komfor rregullave shëndetësore.