Hajrullai: “Pse s’kërkohet edhe dorëheqja e Mila Carovskës”


Sapo janë dorëhequr nga pozita zv. Ministri i Shëndetësisë Ilir Hasani, drejtori i Spitalit të Tetovës Florim Besimi dhe drejtori Ekonomik në Spitalin e Tetovës Artan Etemi!

Mirëpo gazetari Hamit Hajrullai kërkon edhe dorëheqjen e Mila Carovskës ai shkruan: “Respekte per dr. Florin Besimi dhe #drIlirHasani per aktin moral te doreheqjes. Me habit fakti, pse askush nuk kerkon doreheqje e pergjegjesi nga Mila Carovska, ish ministre e Punes dhe Politikes Sociale ne kohen kur u ndertua Spitali modular ne Tetove. Ministria e Punes dhe Politikes Sociake ishte bartese e projektit oer ndrtimin e Spitaleve modulare ne mbare vendin te cilat u realizuan nga ish zv.kryeministri Koço Angjushev.”