Haradinaj: Po na sul*mon arm*iku, duhet të lëmë anash llogaritë ndaj njëri-tjetrit

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ka folur për akta*kuzat e paralajmëruara nga Gjykata Speciale.

Baby Boo

Ai ka thënë se ak*uzat që delegohen përmes kësaj gjykate, burimin e kanë në Serbi. Haradinaj ka thënë se liderët politikë nuk duhet ta sul*mojnë njëri-tjetrin, kur Kosova sul*mohet nga ar*miku.

“Ak*uzat që vijnë nga Specialja, burimin e kanë në Serbi. Kur të sul*mon armikun, mirë është të mos sul*mojmë njëri-tjetrin. Nëse rrez*ikohet konfirmimi i ndonjë vepre, Kosova rrez*ikon të dëm*tohet rëndë” ka thënë Haradinaj.

Ai ka thënë se akta*kuzat janë të rënda dhe e dëmtojnë Kosovën në arenën ndërkombëtare.