Haradinaj: Mirënjohjen e kemi kthyer në miqësi të përjetshme me SHBA’në

​Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka thënë se “SHBA na qëndroi përkrah Kosovës në rrugëtimin historik.
Haradinaj ka shtuar se mirënjohjen e përjetshme e kemi shndërruar në miqësi të përhershme.

“Në pritjen e organizuar nga ambasadori amerikan në Kosovë, Greg Delawie, në shënim të ditës së pavarësisë së ShBA-së. ShBA na qëndroi përkrah, në rrugëtimin tonë historik dhe mirënjohjen e përjetshme e kemi shndërruar në miqësi të përhershme! Ideali amerikan i lirisë na motivon që ta gjejmë burimin e fuqisë në shpirtin kolektiv. Zoti e bekoftë Amerikën dhe popullin e saj”, ka shkruar Haradinaj në profilin e vet në Facebook.

Baby Boo