Haradinaj, LDK-së: Po punoni kundër liberalizimit të vizave


Kryeministri Ramush Haradinaj thotë se Lidhja Demokratike e Kosovës po punon kundër liberalizimit të vizave.

Ndërkohë Haradinaj kërkesat për zgjedhje të reja nga zyrtarë të kësaj partie i quan pjesë e garës për të parin e kësaj partie.

“Në LDK është hapë një garë për kryetar të LDK-së dhe tani ata po mundohen me gjet armiq me gjet tema”.

Ai beson se kjo parti po çon mesazhe të këqija për Kosovën në Europë sa i përket liberalizimit të vizave.

“Mirë është me u fokusu, me i ndihmu qeverinë në këtë rast për liberalizim të vizave. Mirë është nga LDK’ja mos me gabu me ndonjë porosi që e çojnë te Partitë Popullore a diku. Mos me çu porosi të gabuara që mos me na u aprovu liberalizimi i vizave. Nuk është mirë me dhënë skepticizëm që p.sh: nëse ndodh liberalizimi kish me pasë refugjatë. Nuk është kështu, nuk do të ketë refugjatë”, shpjegoi Haradinaj në emisionin ‘Debat’ në RTK1.

“Kaniher e kam përshtypjen që pas takimeve me zyrtar të PPE’së nuk janë nda të bindur që e meritojmë liberalizimin. E kam një frikë që një pjesë e opozitës është kah bon kundër liberalizimit të vizave. Nuk është mirë. Pikërisht mendoj te LDK’ja. I lus mos të bëjnë kësi gabimesh”.

Baby Boo