Haradinaj-Kurtit: Kanë me ia ngjy kryet me vo të klluqta nëse e heqë taksën


Ish-kryeministri, Ramush Haradina, ka thënë se nëse synon ta heqë taksën, të rinjtë ‘do t’ia ngjyjnë kryet me vo.

Haradinaj e e ka quajtur axhami kryeministrin Albin Kurti meqë po synon ta heqë taksën.

Ai në Klan Kosova ka thënë se të rinjtë e Kosovës do të ‘ia ngjyjnë kryet me vo’, nëse Kurti e heqë taksën.
‘’Do të ketë të rinj që do t’ia ngjyjnë Kurtit me vo, bile të klluqta nëse e heqin taksnë. Është dashtë me e pru Koosvën në këtë peshë që është. Cila është kundërvlera. Është tepër axhami Kurti,është mos vet çka i bjen kjo. Thotë unë e prodhoj kundërvlerën, e heqë taksën, e sjell Serbinë dhe ia lë vetes fajin’’, ka thënë Haradinaj.

Tutje ai ka thënë se Kurti mundet të ecë përpara me këtë temë, por do të ballafaqohet me popull.

‘’Kanë me ia ngjy kryt me vo, kah t hyn e kah t del, në tanë kohën. Le ta ngrin kryet, le të ecë përpara, por do të ballafaqohet me popullin’’