Hapje solemne e sallave për Klinikën e Ortopedisë

Me datë 31.12.2018 në hapësirat e Klinikës së Ortopedise, u bë hapja solemne e tri sallave të operacionit me standard të lartë. Prezent ishin Ministri i Shëndetësis Venko Filipçe, zv Ministri i Shëndetësis Asim Musa, Sekretari Gjeneral i Qeverisë së RM Dragi Rashkovski, Ministri i Arsimit dhe Shkencës Arbër Ademi, Drejtorat e Fondit për Sigurim Shëndetësor Den Donçev dhe Orhan Ramadani, drejtor tjerë dhe punëtorë shëndetësore.

Ilir Hasani si drjetor i Klinikës së Traumatologjise, Ortopedise, Anestezisë, Reanimacionit, Kurimit Intenziv dhe Qendres Urgjente i shprehu mireseardhje të pranishmëve dhe ua prezentoi punen e bërë. Pas vizites në sallat e operacionit, deklaratë për mediume dhan Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe, Drejtori i TOARILUC Ilir Hasani dhe Udhëheqësi i Klinikës se Ortopedisë, Viktor Kamnar.

Ishte një atmosferë pozitive me shumë të pranishëm e përcjellur me koktej rasti modest.

Baby Boo