Hapja solemne e “Swisstherm Loni”, pompa termike për ngrohje dhe ftohje pa shpenzime në shtëpinë dhe objektin tuaj!


Dje edhe zyrtarisht është bërë hapja e dyqani të madh të pompave termike “Swisstherm Loni” i cili gjendet si lokacion në hyrje të fshatit Trebosh!

Swisstherm Loni ju ofron pompa termike të cilat mundësojnë ngrojen dhe ftohjen në objektet e juaja të banimit dhe afariste për një kosto shumë të ulët.

Swistherm Loni ofron pompat termike Vaillant gjithashtu edhe brendin e njohur Weishaupt. Njashtu posedojnë çertifikatë për eko-teknologji, nëpërmjet të cilave klientët mund të aplikojnë për kredi nëpërmjet bankave me interes të ulët! Subvencionet meren nga programi GEFF (ebrdgeff.com/macedonia/mk)!

Po si funksionon sistemi i pompave termike, pse kostoja është e ulur: Ju nëse keni një hapësirë 100m2 të izoluar mirë, kostoja për ngrohje e ksaj hapësire nëpërmjet pompës termike është 1€ në ditë! Por si funksionojnë?! Funksionimi i pompave termike që instalohen nga Swistherm Loni të vetmen energji që e përdorë është energjia elektrik, e cila shërben për fuqizimin e kompresorit. Pjesën tjetër të energjisë ajo e merr nga ajri.

Njashtu pompat termike ngrohin edhe ujin sanitar, funksion ky shumë normal i pompave termike!

Për çdo detaj më të veçantë lajmërohuni në numrat e telefonit: 075/210-306!

Baby Boo