Hapja e Shtabit Komunal Zgjedhor – Dega Çair!

“Pamje nga hapja e Shtabit Komunal Zgjedhor- Dega Çair!

Në emrin tim dhe në emër të Shtabit Komunal Zgjedhor – Dega Çair, dua të shprehë një falenderim të përzemërt për të gjithë aktivin e Bashkimit Demokratik për Integrim, që sonte na dhanë edhe njëherë fuqinë dhe besimin se fitoren e kemi të garantuar me 12 prill.
Ju them se ju jeni forca jonë, ju jeni promotori kryesorë i çdo arritje dhe suksesi të përbashkët.

Baby Boo