Hapja e madhe e JYSKU në Tetovë


Brendi i mirënjohur danez i specializuar për jorgan, jastëk, dyshek, që njëkohësisht
ofron edhe mobilje dhe aksesorë të ndryshmë për shtëpi “Jysk” në qendrën tregtare
Palma Mall në mënyrë solemne ka bërë hapjen e madhe të dyqanit më të ri që është
i shtrirë në një sipërfaqe prej 1300 metrash katrorë ku janw tw ekspozuara të gjitha
produktet e “Jysk” me një kualitet të lartë. Me hapjen e këtij dyqani të “Jysk” që
është i dyti në Maqedoni pas atij në Shkup kjo kompani ka mundësuar edhe hapjen
e 25 vendeve të reja të punës. Oferta “Jysk” për klientët është gjithmonë fantastike
ku çdo javë është kampanjA e rregullt dhe për çdo vikend ofrohet kampanja e
vikendit.
Përndryshe brendi i mirënjohur danez “Jysk”, me dyqanet e veta është i shtrirë në
mbi 50 vende të botës me mbi 260 dyqane . Përfaqësuesit e kësaj kompanie në
Maqedoni theksuan se pretendojnë që dyqane të “Jysku” të hapin edhe në qytete të
tjera të Maqedonisë sin ë Ohër dhe Gostivar
Baby Boo