Hapet thirrja për vauçerët turistikë në Maqedoni

Ministria e Ekonomisë ka shpallur thirrjen publike për objektet e interesuara gastronomike, për akomodim për të pranuar mysafirë që do të marrin Vërtetim për pushim të punëtorëve me të ardhura të ulëta.v

Baby Boo

Vlera e të cilave arrin 12.000 denarë.
Për detaje tjera lidhur me thirrjen publike u dërgojmë kumtesë si dhe linkun ku është publikuar thirrja publike.

Linku i thirrjes publike: https://economy.gov.mk/doc/2970