Hapet ordinanca gjinekologjike e Dr. Spec. Gjinekologes Abdije Vehapi!


Në Gostivar është hapur ordinanca gjinekologjik e e Dr. Spec. Gjinekologes Abdije Veapi ordinanca Doreda!

Gjinekologja Vehapi me një eksperinecë të gjatë akademike dhe si gjinekologe tani ka hapur edhe ordinancën e saj e cila gjendet si lokacionin nën lokalin M House në Gostivar!

Ju mund të drejtoheni tek ordinanca nga ora 8:30-17:00 gjithashtu mund të rezervoni një termin në këtë numër telefoni: 042/222-990!

Baby Boo