Hapet në Gostivar lokali shumë special me produkte për fëmijë “Baby Boo”

Në Gostivar është hapur dyqani shumë special për më të vegjlit tuaj, “Baby Boo”!
Brendet spanjolle si Suavinex dhe Nutriben tanimë gjenden edhe në Gostivar tek super dyqani “Baby Boo”.

Një oazë e vërtetë me shumëllojshmëri produktesh, të cilat mbajne vulën e cilësisë dhe dizajnit!
“Baby Boo” gjendet në rrugën Major Çede Filipovski nr.180 (afër Spitalit në Gostivar)

Baby Boo