Hapen hotelet dhe objektet gastronomike


Alsat mëson se qeveria tashmë ka vendosur për hapjen e hoteleve dhe objekteve gastronomike. Vendimi pritet të kalon sot në seancën e qeverisë në ora 16:00.

Baby Boo