Halimi nënshkruan projektin për asfaltimin e “Rrugës 11”


Sot kryetarja e Komunës së Haraçinës Milikije Halimi ka nënshkruar projektin për asfaltimin e “Rrugës 11” në Komunën e Haraçinës.

Halimi ka shkruar:

“Gjate nenshkrimit te marrveshjes me Byrone per Zhvillim Rajonal, lidhur me projektin qe ka te beje me asfaltimin e rruges 11 ne Haracine. Ate qe premtova per banoret e kesaj rruge, qe e kishin problem te kahmotshem, tani po e realizojme. Rruga 11 se shpejti e asfaltuar..Urime dhe sukse te reja. Komuna e Haracines po ndryshon”, ka shkruar kryetarja e Komunës së Haraçinës Milikije Halimi