Halimi: “Ne, në komunën e Haraçinës, flasim me VEPRA dhe PUNË konkrete”


Milikije Halimi kandidate për kryetare në komunën e Haraçinês shkruan:
Në fushatë zgjedhore, ka lirinë gjithsecili të flasë dhe mendojë ndryshe!
Ne, në komunën e Haracinës, flasim me VEPRA dhe PUNË konkrete!

Gjithcka po ndryshon për të mirë në vendbanimet tona! Do të vazhdojmë edhe më fuqishëm në mandatin e dytë! Nuk ndalen punët tona përgjysëm! Partitë oponente, 20 vite kanë provuar, pa asnjë rezultat! Ne, për 4 vite, më tepër se gjithë të tjerët kemi punuar! Andaj NE jemi ndryshe nga ata!
Fjalët dhe debatet, ua lejmë oponentëve! NE, PUNË dhe VEPRA, për të mirën e cdo banori të Haracinës!
Me respekt Milikije Halimi!