Halil Kastrati: Në Tetovë na është ndal një veturë para këmbëve dhe na …!


Halil Kastrati, i cili njihet si humanisti më i madh në trojet shqiptare, tregon për fëmijërinë e tij, momentet jo të mira të jetës si dhe arsyen që e shtyu të merret me humanizëm, por edhe sukseset e deritanishme.

“Në Tetovë na është ndalur makina dhe një bamirës na ka marrë me zor edhe na ka dërguar në një dyqan të këpucëve. Na ka thënë se po u blej sepse ju ecni shumë, dhe po dua që kur ju të ecni të kem edhe unë shpërblime”, tregon Kastrati.

Fëmijëria e tij nuk ishte aspak e lehtë, ishte rritur me rroba të harrnuara, mirëpo përkundër kësaj thotë se kishte kaluar një fëmijëri të lumtur.