Halil Kastrati: Jeta e trishtë, veterani i luftës në lot


Halil Kastrati

“Ehh jeta ? Veteran i luftes

Lotet dhe jeta e tij me te shti ne dhe per se gjalli

Ne ja nisem ndertimin e shtepise se re

Video e plote sonte ne kanalin e shoqates ne youtube dhe ne faqen e shoqates ne FB

Bamires Zoti ju shperblefte”

LINKU I VIDEOS:https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2675377635820972&id=100000462863382

Baby Boo