Halil Kastrati jep lajmin fantastik: Familja e Drilon Veliu nga Shkupi po bëhet me strehim të ri (VIDEO)

Edhe kjo u kry ?

Baby Boo

Familja e Drilon Veliu nga Shkupi po behet me strehim te ri

Storia ne tv21Maqedoni e kesaj familje ishte shume prekese
Kemi marr shume thirrje e mesazhe qe te intervenojme ne sistemimin e kesaj familje

Kemi kontaktuar me vllaun tone ne Shkup Irfan Buçi dhe e kemi angazhuar qe kete familje ta sistemojm per 3 muaj me qira dhe gjate kesaj kohe ne ti gjejm nje strehim te perhershem

Jemi ne muajin e shenjte te Ramazanit dhe nga te gjithe ne kerkohet solidaritet dhe unitet per ne pune te mira

Bamires Zoti kurr mos ju humbte