Halil Kastrati: “Jam rritur i varfër dhe jetim, kështu që e di se çfarë ndjejnë ata” (VIDEO)

Hoxha i mirënjohur dhe humanisti Halil Kastrati në emisionin ”Pit Stop” në Klan Maqedoni tregoi rreth historisë së Jetimave të Ballkanit dhe shtëpisë së pleqve të ndërtuar po nga kjo shoqatë.

”Starti ka qenë si nje kuzhinë humanitare është marrë shembull në Itali, pastaj atje ka lindur ideja me ardhë në Kosovë me hap një kuzhinë ne aty kemi mësuar, dhe aty ka filluar cdo gje. Ne vetë jemi rritë edhe si këta familjet që ju ndihmojmë, une edhe si familje po edhe si Halil pastaj Kosova ka pasur edhe rastin e luftës që kemi qenë nevojtar gjithashtu edhe un me familjen time, por si Halil dhe Jetimat e Ballkanit ende e shoh si ëndër se si kemi arritur në një periudhë 13 vjecare me nje shkallë ku jemi sot.”

Baby Boo