Halil Kastrati do të ndërtojë edhe 51 shtëpi në Mitrovicë


Një gjë duhet ta kuptojmë: “Pushtetet që nga pas lufta e deri më tani, popullin e Kosovës e kanë lënë të varfër!”. Por ajo çfarë po bënë hoxha Halil Kastrati së bashku me popullin shqiptar i cili është donator i gjithë kësaj ndihme, është një punë madhështore. Së fundi, vie edhe një lajm shumë i mirë.
Komuna e Mitrovicës ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me Jetimat e Ballkanit, ku së bashku do të ndërtojnë 40 shtëpi, ku komuna do të participojë me 5 mijë euro dhe gjendjen e lokacionit, ndërsa të tjerat i merr përsipër shoqata Jetimat e Ballkanit. Ndërsa 11 të tjera do ti ndërtojnë “Djemtë e Mitrovicës” në krye me Lindrit Misinin.

Postimi i plotë i Halil Kastratit:

Lajm i madh

51 shtepi do te ndertohen ne komunen e Mitrovices

Sot u nenshkrua memorandumi bashkepunues mes Shoqates sone dhe komunes se Mitrovices per ndertimin e 40 shtepive ku per secilen familje komuna do te partecipon me shumen prej 5 mije eurove

Per krejt keto shtepi komuna e Mitrovices siguron edhe parcelen per ndertimin e shtepive

Kesaj miresie ju bashkangjiten edhe djemt e Mitrovices ku do ti ndertojn 10 shtepi ne kete komune

Edhe kryetari i komunes se Mitrovices shprehi deshiren qe nje shtepi komplet ta financoj aj personalisht

Gjithesej 51 shtepi ne Mitrovice

Na prifte e mbara

Bamires Zoti kurr mos ju humbte