Hakmerret burri nga Kuwajti, martohet me katër gra

Një qytetar 28-vjeçar i Kuvajtit vendosi të provojë gruan e tij se ka një grua që do të pranojë të martohet me të. Për më tepër, ai gjeti katër gra. I riu u martua me katër gra pasi gruaja e tij u largua nga ai disa muaj pas martesës së tyre.

Baby Boo

“Gruaja tha se askush nuk do të pranonte të martohej me të”
Në një përpjekje për të marrë hak, burri 28-vjeçar Kuvajt u martua me katër gra që lejohet sipas ligjit të Sheriatit. Dhëndri vendosi të bënte një martesë të madhe dhe shpenzoi mbi 27,000 dollarë për një muaj mjalti.