Hajrush Avdia nga “Grupi u Kumanovës” ka një kërkesë

Dërguar deri në Pa Censurë nga Hajrush Avdia i dënuar nga “Grupit i Kumanovës”

Baby Shop Charli

“Un hajrush avdia pjesetar i grupit te kumanoves i bej thirje te gjith spektit politik dhe intelegjences shqiptare qe te marrin masa ndaj padrejtsive qe eshte duke u bere ndaj grupit te kumanoves.Edhe pse kaluan 47 muaj ne paraburgim dhe 1 vit e 4 muaj pas denimit qe na u dha pa baz dhe asnje fakt te vetem na denuan me denime drakonike.Per kundrazi disa politikan maqedonas dhe grupi i 27 prillit qe beri puc ne kuvendin e republikes se maqedonis u amnistuan dhe u liruan nga burgu edhe pse nuk ishin akoma te denuar.Andaj u boj thirje te gjith spektit politik shqiptar qe te ngrisin zerin ne kuvendin e maqedonis sic ngriten zerin per rastin e 27 prilit dhe disa ish funksionar te lart dhe debutet qe ne kto festat e fund vitit te jen te lir dhe pran familjarve te tyne.”

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors