Hajnat me Kallashnikov kërcënojnë dhe vjedhin ‘Kipper-in’ në Reçicë të Vogël


Sapo ka ndodhur një vjedhjë në Reçicë të Vogël tek marketi Kipper 20!

Sipas informatave jo zyrtare të Pa Censurë, hajnat kanë kërcënuar me armë Kallashnikov vozitësin e kombit me produkte për marketin Kipper që ta lëshojë kombin e mbushur me mall.  Vozitësi nga frika është larguar, ndërsa vjedhësit kanë rrëmbyer automjetin e furnizuar brenda me mall me një vlerë të madhe!

Policia menjëherë ka dalë në vend ngjarje, por vjedhësit kanë braktisur automjetin e shprazët në rrugën Industriale.

Policia po vazhdon të punojë në gjetjen e vjedhësve!/PaCensurë