Habitet konsumatori, blen lëng VIVA dhe gjen brenda! (FOTO)

Ky është skandali fundit që është plasuar në rrjet edhe atë nga lëngu Viva.

Baby Boo

Konsumatori nga Tetova është tmerruar kur ka hapur shihen e lëngut Viva. Ai pasi tentoi të mbush gotën më lëng, pa që e njëjta shishe nuk posedonte lëng, por ndonjë ojekt brenda. Menjëherë e ka ndarë shishen në dy pjesë dhe ka parë një objektitë të padefinuar.

I njëjti ka lëshuar një sërë akuzash për Inspektoriatin e tregut dhe firmën prodhimit të lëngut Viva i cili shitet në treg me afat por pa cilësi.

Por kjo nuk është hera e parë, muaj më parë një konsumatorë tjetër alarmoi të njejtën problematikë, fotografitë e tij mund ti shikoni më poshtë: