Habit imami Elvis Naçi: Femrat i çojnë meshkujt drejt shkatërrimit, duan lekë

Cilat janë veprat që na japin lirinë e vërtetë dhe jo lirinë e shkatërrimit dhe të mashtrimit?

Ligjërata e sotme – Cilat janë veprat që na japin lirinë e vërtetë dhe jo lirinë e shkatërrimit dhe të mashtrimit?

Publiée par Elvis Naçi sur Vendredi 31 août 2018

Baby Boo