HABIT ARTAN HOXHA, ÇON SETIN ME PËRGJIME NË EMISION, JA ÇFARË KA BRENDA (FOTO)


Një një emision ku po diskutohet për përgjimet në politikë, gazetari investigativ Artan Hoxha ka zgjedhur ta demonstrojë me sende reale.

Hoxha ka marrë me vete në studion e emisionit Opinion një set me përgjues të ndryshëm. Nga seti me kopsa e vida që fshehtësisht janë përgjues audio apo video.

Objekte të tjera përgjuese janë ora, çakmakë e stilolapsa që regjistrojnë me video dhe audio.

sdfwergterhy45h.jpg

aszdfwergh3e34gh.jpg

sdgfwergwerh4h.jpg