“Grupi i Kumanovës” ngushëllon familjen Haradinaj

“Grupi i Kumanovës me pikëllim mori lajmin për vdekjen e bacës Hilmi Haradinaj andaj ne e ngushëllojmë familjen Haradinaj dhe të gjithë miqtë e dashamirët që ndjejnë dhimbje për bacën Hilmi. I lehtë i qoftë dheu i Kosovës Zoti e shpërbleftë me parajsë” Andi Krasniqi Malisheva

 

Baby Boo