Grumbullimet fetare/ Mbi 250 komente kundër…

Dje paradite, Ministria e Shëndetësisë ka publikuar një poster në faqen e saj në FB, ku ka një mesazh që u drejtohet qytetarëve; “Shmangni vendet e populluara të tilla si grumbullimet fetare”.

Ky etiketim, grumbullime fetare ka ngjallur revoltë tek qytetarët. Mbi 250 komente janë bërë poshtë këtij postimi, që e dënojnë këtë cilësim, si mungesë vlerësimi dhe respekti për komunitetet fetare, dhe ku i kërkojnë Ministrisë që ta heqë këtë poster.

Komentet nuk marrin asnjë reagim. Si rrallë në ndonjë postim tjetër të kësaj ministrie, ka një reagim të këtyre përmasave. Komentuesit, shprehen se komunitetet fetare, treguan shembullin më të mirë të mundshëm, duke anuluar vetë ritet dhe aktivitetet.

Baby Boo