Gruevski sërish lajmrohet nga Budapesti: Ja çka ka qenë Goce Dellçevi

Debati për Goce Delçevin kryeisht është debat i vonuar. Përfundimi i këtij debati është realizuar politikisht, ajo diheshe që kur Zoran Zaevi- Kryetari i LSDM-së, në detyrë të Kryeministrit, me gëzim të thellë, buzëqeshje dhe krenari, me “dy duar” më 1 gusht 2017 në Qeveri në Shkup, ka nënshkruar marrëveshjen për miqësi me Bullgarinë, me çka pjesë përbërëse është edhe komisioni i Historisë, ka reaguar në rrjetin social Fejsbuk ish-kryeministri azilant Nikolla Gruevski.

Baby Shop Charli

Restorant Lumare
Sigma Doors