Gruevski: Qytetarët po zgjohen, i erdhi fundi qeverisë Zaev


Ish-lideri i VMRO-DPMNE-së Nikolla Gruevski edhe pse dje nuk u shfaq në protestën e organizuar nga pasardhësi i tij, Kristian Mickoski, para se të fillonte protesta ai dha mbështetje tij në Facebook, por edhe pasi përfundoi protesta  përsëri përmes rrjetit social FB ka vlerësuar protestën si “një një protestë e madhe dhe e fuqishme “.

“Mesazhi u dërgua. Mesazhi nga populli i Maqedonisë. Rënia e LSDM fillon. Njerëzit po zgjohen. Ata nuk mund të gënjejnë dhe t’i frikësojnë njerëzit përgjithmonë. Ky është vendi ynë”, shkroi Gruevski…