Gruevski: Kokën lart maqedonasit e mi


Ish-kryeministri Nikolla Gruevski, që sot mori dy vite burgim si i akuzuar në lëndën Tanku  të PPS-së, ka shkruar në rrjetin social “Facebok”, duke thënë se “kokën lart maqedonasit e mi, dhe qytetarë krenarë të Maqedonisë”.

Gjithashtu ka publikuar edhe një video ku paralajmëron se po vijnë kohë më të mira.