Gruevski e Jankullovska sot sërish para gjykate

Gjykata më herët vendosi që Jankulloska të gjykohet ndaras nga të akuzuarit tjerë në këtë lëndë, pasi kishte shtatzëni të rrezikuar dhe ishte në pushim të lindjes.

Për rastin “Tanku” e cila ka të bëjë me blerjen e makinës luksoze “Mercedes” me burg u dënua ish-kryeministri Nikolla Gruevski dhe ish-ndihmës ministri në MPB Gjoko Popovski.

Në Gjykatën Penale gjithashtu sot është planifikuar të mbahet seancë edhe për lëndën “TNT” për rrënimin e objektit afarist të Fijat Canoskit.

Mesin e të akuzuarve është edhe Nikolla Gruevski, Mile Janakieski dhe ish-kryetari i Komunës së Gazi Babës, Toni Trajkovski.

Sipas aktakuzës, të akuzuarit në vitin 2011 kanë kryer vepër penale për shkak të urrejtjes politike.

Baby Boo