Grubi: “Të gjithë ne i qëndrojmë prapa Visar Ganiut dhe Sermine Purrinit”


Artan Grubi
Të gjithë ne i qëndrojmë prapa Visar Ganiut dhe Sermine Purrinit për komunën e Çairit dhe Ardian Muçës për këshillin e qytetit te Shkupit.
Ftoni të gjithë miqtë e dashamirët që të rrethojnë numrin 3 që të bejmë edhe me shumë, edhe më mirë, për Çairin dhe Shkupin.
Zgjidh jetë voto blertë
Rretho numrin 3