Grubi pas takimit me Nevzat Bejtën: Debatuam për ndryshimin që e meriton Gostivari

Artan Grubi
Sot e prita edhe z. Nevzat Bejta, nënkryetarin e Bashkimit Demokratik për Integrim dhe bashkë partiakun tim me të cilin gjere e gjatë biseduam për shumë çështje.

Baby Boo

Përveç realizimit me sukses të procesit të regjistrimit të popullsisë, debatuam edhe mbi zgjedhjet e radhës lokale që na presin në vjeshtë të këtij viti, me theks të veçantë për ndryshimin thelbësor që e meriton Gostivari.
Zgjedhjet lokale do të janë konfirmim i politikave tona të drejta për qytetarët.