Grubi: “Qeveria vendos, Elektranat e Maqedonisë sigurojnë furnizimin e nxehjes për amvisëritë”


Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi nëpërmjet rrjetit social Facebook ka shpërndarë lajmin për qytetarët se Qeveria ka vendosur që Elektranat e Maqedonisë siguron furnizimin e nxehjes për amvisëritë.

Baby Boo

Angazhuam të gjithë mekanizmat që qytetarëve të ju sigurojmë ngrohje për këtë sezonë të dimrit.
Sonte në mbledhjen e Qeverisë filluam procesin e sigurimit të nxehjes duke evituar çdo pengesë.
Masat e ndërmarra janë pjesë e Vendimit të Qeverisë që përmes EMV-së të stabilizojë tregun e energjisë termike. SH.A EMV sot nënshkroi Marrëveshje për furnizimin e energjisë elektrike me TЕ-ТО.