Grubi pyet: Pse Sela dhe Taravari nuk ishin në Tetovë?


Zëvendëskryeministri Artan Grubi ka reaguar ndaj deklaratave të kreut të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela kundrejt tij për “keqpërdorim të tra*gjedisë së Tetovës” dhe mosdhënien e dorëheqjes si formë përgjegjësie.
Grubi pyeti:

“Pse zotëri Sela apo zotëri Taravari nuk kanë qenë në Tetovë t’i vizitojnë familjet, ta vizitojnë vendin ku ka ndodhur tra*gjedia e madhe e paparë në hapësirat tona dhe pse nuk bënë asgjë që t’u ndihmojnë atyre familje, por përkundrazi e keqpërdorin tra*gjedinë për politika të imta parazgjedhore”, tha Grubi.