Grubi për shp*ifjet e Hajredinit: E ulët, si kanë hije moshës së tij


Edhe zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për sistem politik dhe marrëdhënie mes bashkësive, Artan Grubi në një deklaratë ka hedhur kategorikisht si të pavërteta, dhe i ka cilësuar si shp*ifje të ulëta ak*uzat se kryeministri Zoran Zav i ka dhënë material të pabotuar nga “bo*mbat” (biseda të përgjuara) me qëllim të tij të jetë “i fuqishëm” në BDI.

Shpifje te ulëta qe nuk i kane hije moshës së tij, por besoj që janë pikërisht pasojë e moshës.
Lehtësia e thënies së gënjeshtrave dhe shpërndarjes së tyre në media është për çdo keqardhje – deklaroi Grubi.