Grubi për Riker: Shtëpia jonë i takon Zotit dhe mikut

“Shtëpia jonë i takon Zotit dhe mikut.

Baby Boo

Takim i shkëlqyer me miqtë

Sundimi i ligjit është parakusht për zhvillim, stop papërgjegjshmërisë, padënueshmërisë, drejtësisë selektive, pabarazisë, ndikimeve, improvizimeve dhe mashtrimeve…” ka shkruar Grubi pas takimit me Riker!