Grubi: Niveli i arsimit lë për të dëshiruar

Deputeti Artan Grubi ka shprehur urimet e tij për ditën e parë të fillimit të procesit arsimor, ai ka shkruar:

Nuk mjafton urata për një vit shkollor të mbarë, por duhet kërkuar cilësi dhe përkushtim nga mësimdhënësit, disciplinë dhe mësim nga fëmijtë si dhe angazhim të përditshëm të prindërve.

Niveli i arsimit dhe edukatës lë shumë për të dëshiruar dhe nuk përmirësohet dot me fjalë, por duke ndërtuar sistem të përgjegjësisë edhe nga institucionet, edhe nga mësimdhënësit, edhe nga prindërit.
—————————————————————

Baby Boo