Grubi: “Nga sot studentët e UT-së kam në dorë librin më të ri nga autorët…”


Nga sot studentët e ciklit të parë dhe të dytë të Fakultetit Juridik në Universitetin e Tetovës do të kenë në dispozicion librin më të ri universitar “E Drejta Ndërkombëtare Private – Pjesa e posaçme”.

Përgëzova autorët Prof. Dr. Asllan Bilalli, Prof. Dr. Hajredin Kuçi dhe Prof. Dr. Arbër Ademi për këtë kontribut të rëndësishëm shkencor që do të jetë në shërbim të zhvillimit akademik të gjeneratave të shumta të studentëve të Universitetit të Tetovës dhe më gjërë ka shkruar Artan Grubi ne FB!

Baby Boo